Оглас за вработување: „Европска куќа“ Крива Паланка

Во рамки на програмата „ЕУ за тебе“ отворени се две работни позиции во „Европска куќа“ Крива Паланка.
Краен рок за аплицирање е 27 јануари 2021 година, а сите заинтересирани кандидати деталите и условите за аплицирање може да ги видат во огласот кој е во прилог.

Job Vacancies

 

 

Големина на фонт
Контраст