Одбележан Денот на независноста

По повод 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Северна Македонија, делегации на општинската администрација и Советот на Општина Крива Паланка, Сојузот на борци од НОБ како и политичките партии СДСМ И ВМРО ДПМНЕ положија свежо цвеќе на споменикот на паднатите борци од НОБ во Крива Паланка.

Големина на фонт
Контраст