ЈАВЕН ПОВИК до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата за општинско – корисна работа

Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РСМ (АВРСМ), Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП)  и општина Крива Паланка, Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2020 година усвоен од Владата на Република Северна Македонија, Програмата Општинско – корисна работа финансирана од Буџетот на Агенцијата за вработување на РСМ, на ден 20.08.2020 година се објавува:

ЈАВЕН ПОВИК
до евидентирани невработени лица за вклучување во
Програмата за општинско – корисна работа

Големина на фонт
Контраст