Одбележан државниот празник Илинден во Крива Паланка

По повод државниот празник  Илинден,  свежо цвеќе пред спомен бистата на паднатите борци положија делегација од Општина Крива Паланка предводена од градоначалникот Борјанчо Мицевски, делегација на Советот на општината предводена од претседателката Изабела Павловска,  претставници на општинскиот Сојузот на борци, претставници на политичките партии, како и претставници на јавните институции.

Големина на фонт
Контраст