Единаесетто издание на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

Во вторник на 1 октомври со свечено отворање ќе започне единаесеттиот Меѓународен театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“. Годинава на Фестивалот ќе бидат изведени осум претстави со театри од Македонија, Србија, Хрватска и Бугарија. Во  придружната фестиваласка програма ќе бидат промовирани неколку книги од областа на театарот.

Претставите се со почеток во 20 часот во НУ Центар за култура.

ПРОГРАМА на  Меѓународен театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски

Големина на фонт
Контраст