Ревија на народни носии од прекуграничниот регион „Пчиња-Краиште“

Во понеделник на 8 октомври во Етно гостилница „Воденица 3“ ќе се одржи ревија на народни носии од прекуграничниот регион „Пчиња-Краиште“ со почеток во 15 часот.

Големина на фонт
Контраст