Националниот празник Илинден одбележан во Крива Паланка

Во чест на големиот македонски државен празник 2 Август,на кој се одбележува 74-годишнината од АСНОМ и 115-годишнината од Илинденското востание,претставници на општинската администрација, претставници на политичкатe партии, општинскиот Сојуз на борците и претставници на Советот на Општина Крива Паланка, положија свежо цвеќе пред спомен бистата на паднатите борци.

 

Големина на фонт
Контраст