Успешно завршена обуката за негователи на стари лица

Во рамки на Програмата за општинско корисна работа 2017 година, подржана од УНДП, МТСП, АВРМ и Општина Крива Паланка, ангажираните лица кои беа вклучени во извршување на активностите во Проектот „Грижа за стари лица“ , успешно ја завршија обуката за негователи на стари лица која траеше три месеци, а беше организирана од страна на Едукативниот Центар за возрасни Поли Проект од Штип.

 

Големина на фонт
Контраст