Општина Крива Паланка организира „Првоаприлска шега“

По повод  Денот на шегата,  Општина Крива Паланка во соработка со ООУ „Јоаким Крчовски“, ООУ „Илинден“ и ОЈУДГ „Детелинка“, организира настан „Првоаприлска шега“. 

Настанот ќе се одржи на 1.04.2018 (недела) на плоштадот Карпошово востание со почеток во 11 часот. 

 

Првоаприлска шега

Големина на фонт
Контраст