Прием за каратистите од КК „Шампион“

Денеска градоначалникот на општина Крива Паланка, г.Арсенчо Алексовски, организираше прием за каратистите од КК „Шампион“ од Крива Паланка, а по повод учеството на Државно првенство во карате во кати и борби кое се одржа во Скопјe изминатиот викенд.
Градоначалникот Арсенчо Алексовски им го честиташе успехот на каратистите за добриот настап и им посака успех на Државните прваци кои ќе учествуваат на Балканскот првенство во Истанбул во Турцијa, а ќе настапат Вукашин Јовановиќ, Лука Тасковски и Владимир Максимовски од КК „Шампион“ Крива Паланка.

^2E93CE2718CA22745AEB71F9277721548AF6DD41C9B1EADF2A^pimgpsh_fullsize_distr ^4C36888D50465CEA96DF1DB27E71FA1958B4D02516C4C10E1D^pimgpsh_fullsize_distr ^14F07383E462E5E3D3AA253795636340B738371579A758F034^pimgpsh_fullsize_distr ^DD2303444AD8B9EF2CBF99E95B1099FFEDAEC4BD691E4C9E20^pimgpsh_fullsize_distr ^E7CD9EA515C355D08775F5C5F61BAED2C59F261DA02EFEAA2B^pimgpsh_fullsize_distr ^E65805CAD6C7EE416332D6FE5C44B10CF78D51C5291C6A26B1^pimgpsh_fullsize_distr

Големина на фонт
Контраст