Покана за прославување на Меѓународниот ден на франкофонијата

Младите франкофони од ООУ „Јоаким Крчовски“ и од СОУ „Ѓорче Петров“ од Крива Паланка со нивните професори по француски јазик Ве покануваат заедно да го прославиме Меѓународниот ден на франкофонијата.

Настанот ќе се одржи на 31 март 2017, во Центарот за култура во Крива Паланка со почеток во 19 часот.

Влезот е слободен.

2017

Големина на фонт
Контраст