logo

Видео пренос од седници на Совет

 • 10. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  10. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 9. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

  9. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

 • 9. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

  9. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

 • 8. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  8. седница на Совет на Општина Крива Паланка

« 1 2

 


Големина на фонт
Контраст