logo

Видео пренос од седници на Совет

 

 • 26. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 25. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 24.седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 22.седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 21.седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 20.седница на Совет на Општина Крива Паланка

  20.седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 19. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 18. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  18. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 17. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 16. седница на Совет на Општина Крива Паланка

 • 15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

  15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

 • 15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

  15. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

 • Свечена седница на Советот на Општина Крива Паланка

  Свечена седница на Советот на Општина Крива Паланка

 • 14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

  14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (втор дел)

 • 14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

  14. седница на Совет на Општина Крива Паланка (прв дел)

 • 13. седница на Совет на Општина Крива Паланка

  13. седница на Совет на Општина Крива Паланка

1 2 »

 


Големина на фонт
Контраст