Известување за предновогодишна програма

Почитувани граѓани,

Општина Крива Паланка Ве известува дека во периодот од 24.12.2016 – 30.12.2016 година организира дневна предновогодишна програма на плоштадот Карпошово востание пред зградата на Општината за најмладите жители на градот. Воедно упатува повик до сите заинтересирани училишни и предучилишни групи, школи за странски јазици, детски игротеки и едукативни центри, организации и неформални групи, доколку имаат припремено било каква новогодишна програма можат да се претстават пред граѓаните на утврдената локација на плоштадот. Термините се од периодот 12:00-15:00 часот, во кој период ќе има празнична музика и забава за најмладите.

Заинтересираните групи да се пријават на тел. 031 375 035. 

Повелете, заеднички да направиме позитивна новогодишна атмосфера и во празничен дух да ја испратиме 2016 и дочекаме 2017 година.

Со почит, 

 

Општина Крива Паланка                                                                                                                                                                Градоначалник                                                                                                                                                                                                                   Арсенчо Алексовски

 

Големина на фонт
Контраст