Документи

Програми за 2015 година

Програми за 2014 година

Програми за 2013 година

Програми на локални установи

 

Буџет на општина Крива Паланка за 2015 година

 

 

Буџет на општина Крива Паланка за 2014 година

 

 

Буџет на општина Крива Паланка за 2013 година

 

 

 

Буџет на општина Крива Паланка за 2012 година

 

 

 

 

 

Правилници

Големина на фонт
Контраст