Ален Исламовиќ на прием кај градоначалникот Алексовски

Градоначалникот на Крива Паланка, Арсенчо Алексовски, организираше прием во својот кабинет за балканската музичка ѕвезда Ален Исламовиќ, по успешниот настап на фестивалот „ЏОЈ ФЕСТ“.

11953155_913012512102892_6011548607144616171_n