Ален Исламовиќ на прием кај градоначалникот Алексовски

Градоначалникот на Крива Паланка, Арсенчо Алексовски, организираше прием во својот кабинет за балканската музичка ѕвезда Ален Исламовиќ, по успешниот настап на фестивалот „ЏОЈ ФЕСТ“.

11953155_913012512102892_6011548607144616171_n

Големина на фонт
Контраст