Базар на рачни ракотворби „Наива – Креатива“

 

 

НУ Центар за култура Крива Паланка и Општина Крива Паланка го организираат првиот Базар на рачни ракотворби „Наива – Креатива “.
Базарот се одржува на плоштадот „Карпошово востание“ во период од 13 до 15 декември.

Големина на фонт
Контраст