Една година отворена општина – Една година за граѓаните на Крива Паланка

Градоначалникот на општина Крива Паланка Борјанчо Мицевски, денеска на прес-конференција презентираше резиме за сработеното во првата година од мандатот и ги најави проектите за наредниот период.

Со својата транспарентна, чесна, одговорна и посветена работа градоначалникот Мицевски, првичениот перод од мандатот го посвети на скенирање на состојбите, поставување на здрава и цврста основа за градење на подобра иднина за сите нас.

Изминатата 2018 година за општина Крива Паланка беше плодна, исполнета со многу работа и со бројни постигнати резултати.

Една година отворена општина – Една година за граѓаните на Крива Паланка

 

Големина на фонт
Контраст