Градоначалникот Митовски со силна поддршка за карате шампинионите од Крива Паланка

Под покровителство на градоначалникот на Општина Крива Паланка, Сашко Митовски, карате шампионите од државното првенство за кадети и јуниори, Вукашин Јовановиќ, Адријан Симоновски и Даријан Николовски од Карате клуб „Шампион”, заминаа на 23-то Балканско карате првенство за кадети, јуниори и натпреварувачи до 21 година, што  се оддржува во Словенија-град Љубљана, во периодот од17-19 ноември 2023 година.

Градоначалникот Сашко Митовски им посака успешен настап со порака дека нивните успеси се наша заедничка и голема радост.

Големина на фонт
Контраст