Општина Крива Паланка со нови активности за проектно планирање

Општина Крива Паланка отпочна со консултации во работни групи за проектно планирање за изградба на
– затворен градски пазар со деловно-административен објект
– изградба на катна гаража во централното градско подрачје и
– воведување зонско паркирање.

Во претстојниот период ќе ги консултираме граѓаните за нивните потреби и мислења во однос на овие приоритетни проекти, за да се направи најдоброто за сите жители на општината.

 

Големина на фонт
Контраст