Градоначалникот Сашко Митовски упати новогодишна честитка до граѓаните

Градоначалникот Сашко Митовски упати новогодишна честитка до граѓаните со желба за љубов, добро здравје и вистински пријатели.

Да ја пречекаме Новата година со широка насмевка и позитивна енергија!
Да ја поминеме во љубов, добро здравје, среќа и вистински пријатели!
Од срце ви посакувам среќна и благословена 2022 година!
Ваш,
Сашко Митовски
Големина на фонт
Контраст