Апел до граѓаните на Крива Паланка од Општинскиот кризен штаб

Општинскиот кризен штаб упати апел до граѓаните за одговорно однесување и празнување во претстојниот период. Да празнуваме одговорно, да се грижиме за сопственото здравје, здравјето на блиските и за јавното здравје и да ги поддржиме сите кои се на првата линија на борбата со коронавирусот.

 

Големина на фонт
Контраст