Донација за Здружението на пeнзионери од Крива Паланка

Општина Крива Паланка во соработка со фирмата „Ледер“ од Кочани,  денес донираше околу шеесетина столчиња на Здружeнието на пензионери од Крива Паланка.

Ова е само дел од инвентарот кој е потребен за извршување на редовните активности на пензионерите, а кои најчесто се одвиваат во просториите на  здружението. Во насока на унапредување на соработката и  подобрување на условите за активностите на пензионерите, Општина Крива Паланка  ја организираше и ја спроведе оваа донација.

 

Големина на фонт
Контраст