Конститутивна седница на Меѓуопштискиот одбор за управување со отпад на Североисточниот плански регион

Вчера во просториите на Општина Куманово се одржа конститутивна седница на Меѓуопштискиот  одбор за управување со отпад на Североисточниот плански регион. Одборот го сочинуваат градоначалниците на шестте општини од овој регионот. На седницата, градоначалникот на Крива Паланка  Борјанчо Мицевски беше избран за претседавач за следните две години.

Големина на фонт
Контраст