Честитки за раѓањето на Јана и Јаков

Градоначалникот Борјанчо Мицевски денеска го посети семејството на Ивана и Дејан Јовановски за да им го честита раѓањето на Јана и Јаков кои донесоа неизмерна среќа пред се за постарото братче Михаил.

Градоначалникот им поска здравје, среќа и безгрижно детство на новороденчињата, а на семејтвото уште радосни моменти исполнети со детска смеа.

Честитајки им за приновата на среќните родители Градоначалникот  им додели подароци од општината.

Големина на фонт
Контраст