Градоначалникот Борјанчо Мицевски на работна средба со Митрополитот Кумановско-Осоговски г. Јосиф  

 

Градоначалникот на Општина Крива Паланка, Борјанчо Мицевски оствари средба со Неговото Високопреосвештенство, Митрополит кумановско-осоговски г. д-р Јосиф.

На средбата беа разгледани можностите за подобрување и унапрдување на меѓусебната соработка. При тоа стана збор за можностите за развој на верскиот туризам кои ги нуди манастирот Св. Јоаким Осоговски и останатите верски објекти на територијата на Општина Крива Паланка.

Големина на фонт
Контраст