Асфалтиран локалниот пат во село Конопница

Во текот на вчерашниот ден општина Крива Паланка заврши со асфалтирање на локалниот пат во село Конопница и тоа од м.в штала до спојот со магистралата А2. Локаниот пат е со должина од 716 метри и ширина на коловозот од 5 метри. На истиот пат се изведени тротоари од двете страни. Изведувач на градежните работи е „Фабрика Карпош“ од Скопје.

18491465_967160713427070_3342036043653762339_o 18491505_967160796760395_7699505466527610454_o 18491525_967160726760402_1868462092714673433_o

Големина на фонт
Контраст