Денот на полицијата – Ден за сеќавање на загинатите бранители

Градоначалникот на Општина Крива Паланка Арсенчо Алексовски со претставници на општинската адмнинистрација по повод 7-ми Мај, Денот на Македонската полицијај положија свежо цвеќе на споменикот на загинатите македонски бранители Горан Стојановски, Момир Стојановски и Јане Јакимовски. Свежо цвеќе на споменикот положија и роднините на бранителите како и претставници на полициската станица Крива Паланка, Полицискиот синдикат, други видни личности и други органи и институции.

И оваа година во спомен на загинатите бранители Градоначалникот на Општина Крива Паланка го отвори спортскиот турнир во мал фудбал кој традиционално се одржува секоја година.
18319002_1477690278968443_4146851301828258737_o18238502_1477690275635110_7016972484204109108_o 18318964_1477690268968444_4457882629154226527_o  18275187_1477690475635090_8809983241939078865_n 18274973_1477690365635101_7106752827745124141_n 18402631_1477690372301767_8783308994120025405_n

Големина на фонт
Контраст