Успешно одржан Општинскиот крос 2017

Денеска во организација на Училишниот спорт од Крива Паланка, а под покровителство на градоначалникот на Општина Крива Паланка, Арсенчо Алексовски, се одржа осмиот по ред Општински крос 2017.
На манифестацијата учествуваа ученици од основните училишта од трето до девето одделение и од средното училиште од прва до четврта година, во две категории машки и женски.
Должините на патеките по кои истрчаа беа различни при што за секоја категорија прво, второ и трето палсираните добија диплома и медалја.
Честитки за победниците и успеси во натамошните натпревари.

IMAG6886 kros (1) kros (2) kros (3) kros (4) kros (11) kros (14) kros (17)kros (9)

Големина на фонт
Контраст