Асфалтирање на дел од улицата „Ристена Гогова“

Општина Крива Паланка во рамките на Програмата за тековно одржување на локални улици и патишта за 2017 година  започна со асфалтирање на дел од улицата „Ристена Гогова“ во должина од околу 300 метри  и со просечна ширина од 3,5 метри. Изведувач на градежните активности е градежната фирма „Лабино -Трејд“ од Гостиваар.

Градежните активности продолжуваат и во наредните денови согласно предвидената динамика и временските услови.

IMAG0493 IMAG0494 IMAG0501 IMAG0502

 

Големина на фонт
Контраст