Акција за чистење на доловите во градското подрачје

Општина Крива Паланка спроведува акција за чистење на доловите во градското подрачје. Во моментот се извршуваат работи на чистење на долот „Нимулија“, а со акцијата е предвидено да бидат прочистени и останатите регулации на долови низ градот.

IMG_20170308_104756 IMG_20170308_104814 IMG_20170308_104824 IMG_20170308_104839 IMG_20170308_105030

Големина на фонт
Контраст