Отворена изложба на дела од Крунислав Стојановски

На 30 март во просториите на Градски Музеј во Крива Паланка отворена е изложба на дела од Крунислав Стојановски, насловена како Циклуси. Изложбата е во рамките на проектот „Кич, да?!“ /сте или не ?/ .

Стојановски живее и работи во Загреб, Хрватска, со изложбата „Циклуси“ тој одбележува 20 години творечка работа.

String could not be parsed as XML