Известување за граѓаните – Градежни активности на улица „Илинденска“

Почитувани,

Ве известуваме дека во периодот од 18.04.2016 до 23.04.2016, во периодот од 08.00 до 17.00 часот, на улица „Илинденска“, на потегот од фризер „Коки“ до стар пазар, ќе се изведуваа градежни активности.