Известување за граѓаните

Почитувани,

Градоначалникот на општина Крива Паланка г.Арсенчо Алексовски, на 13.02.2014г. (четврток) со почеток во 08.00 часот,  ќе гостува во утринската емисија „Ја сакам Македонија“ на Сител телевизија. Во емисијата Градоначалникот ќе зборува за претстојната манифестација „Поклонение на Св.Теодор Тирон“ која ќе се одржи 9.03.2014 (недела) од 13 часот во дворот на црквата Св.Теодор Тирон во с.Конопница.