Известување за граѓаните

На ден 09.04.2013 година (вторник), градоначалникот на општина Крива Паланка г. Арсенчо Алексовски ќе гостува во емисијата „Ова е Македонија“ на МРТ1 со почеток во 17.40 часот. Во директен пренос градоначалникот ќе зборува за континуитетот на реализирање на приоритетните и останатите проекти од предизборната програма 2013-2017 година.