Известување за граѓаните – Едукативно предавање за ракот на дојка

Почитувани,
Здружението за борба против рак Борка – за секој нов ден, во текот на месеците октомври, ноември и декември 2012 година ја спроведува кампањата Розов Караван 2012 – Кампања за подигање на свесноста за ракот на дојка. Едукативното предавање во општина Крива Паланка ќе се одржи на 11 декември (вторник) 2012 год., во општинската сала на општина Крива Паланка, со почеток во 18.00 часот.

Повеќе