Соопштение за граѓаните – најубаво украсен двор и дуќан

Почитувани граѓани,

По повод новогодишните и божиќните празници Општина Крива Паланка традиционално, по трети пат, ќе избира:
  • најубаво украсен дуќан и
  • најубаво украсен  дом (двор-балкон).

Комисија, составена од вработените во општината, ќе излезе на терен, по што ќе бидата прогласени најдобрите и соодветно наградени.