Известување – водата од локалниот водовод во с.Дурачка Река (стар школски водовод) не е безбедна за пиење

Почитувани,

Ве известуваме дека водата од локалниот водовод во с.Дурачка Река (стар школски водовод) не е безбедна за пиење и за произвотство на храна.

Општина Крива Паланка

Големина на фонт
Контраст