Шопска софра 2019

Во вторник на 8 октомври во ресторан „Облаче“ ќе се одржи манифестацијата „Шопска софра“ 2019  со почеток во 14 часот. Настанот е во организација на Општина Крива Паланка со поддршка на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.

Големина на фонт
Контраст