Известување за граѓаните – рехабилитација на патен правец с. Луке- с.Киселица

Почитувани сограѓани,

Ве известуваме дека почнувајќи од 15-08-2019 година, ќе се започне со рехабилитација на патен правец с. ЛУКЕ- с.КИСЕЛИЦА. Работите ќе се изведуваат секој работен ден освен недела од 09-16 часот, поради што истиот ќе биде затворен за сообраќај.

Се молат сите граѓани да имаат разбирање и да се придржуваат до даденото известување со цел да се обезбеди побрза и поефикасна реализација на градежните активности.

Општина Крива Паланка

Големина на фонт
Контраст