Свечена академија за Денот на ослободувањето на Крива Паланка

Почитувани,

Ве покануваме на Свечена академија по повод 8 Октомври, Денот на осободувањето на Крива Паланка. Настанот ќе се одржи на 8 октомври (понеделник) во НУ Центар за култура со почеток во 19 часот.

Големина на фонт
Контраст