ПОВИК за финансирање и учество на проекти

Проекти и проектни концепти со финансирање од финансиски институции, ЕУ фондови и Светска Банка и Согласно Законот за финансиска поддршка на инвестициите со почеток на реализација во 2019 год.

Центарот за Финансирање на Комората на Мал Бизнис согласно програмата за Менторство и поддршка на менаџментот на малите и средни претпријатија во одредување, аплицирање и имплементирање финансиски инструменти за поддршка на реализација на профитабилни проекти, објавува:

ПОВИК за финансирање проекти по програмите:

  1. Sustainable, Green & Smart (SGS)
    2. Global Innovative Program

повикот за финансирање е на линк https://goo.gl/PJmgi7

ПОВИК за достава на портфолио за учество на проекти во деловниот, јавниот сектор и локалната самоуправа имплементирани од  Sustainable Energy and Infrastructure Consortium 

Каталог на SEI Consortium https://goo.gl/F29mQx 

За подготовка на изведбените проекти и проект менаџментот на реализацијата на проектитете под надзор на странските партнерите, повикуваме изведувачи со портфолио. Ве повикуваме да ни го доставите портфолиото на вашето претпријатие поради презентација пред проектните лидери.

повикот за достава на портфолио е на линк https://goo.gl/TSA9bf

УЧЕСНИЦИ

– На повикот за финансирање може да се пријават компании и организации од деловниот и јавниот сектор и финансиските институциин.

– Заинтересираните претпријатија кои ги задоволуваат условите на повикот може да се пријават за повикот за подизведувачи на проекти на SEI Consortium.

 Пријавување учество

Ве молиме да го пријавите Вашиот интерес по двата повици до 30 Јуни 2018 г. на е-маил: info@sbch.org.mk  Контакт тел. 070 223 686, (02) 244 8077.

Презентација на ЕУРЕМ МК проекти на 7 Јули 2018 г.

Со почит,

Стопанска Комора на Мал Бизнис

бул.Јане Сандански 113

1000 Скопје 

 

info@sbch.org.mk

http://www.sbch.org.mk                                       

Големина на фонт
Контраст