Oтворен повик за 14-та регионална летна школа на РЕИК  во соработка со Германското друштво за интернационална соработка (GIZ)

Почитувани,

Ве информирамe дека е отворен повик за 14-та регионална летна школа на РЕИК (http://www.reic.org.ba/), во соработка со Германското друштво за интернационална соработка (GIZ).  Летната школа ќе се одржи во период од 01-07 јули 2018 година во Фојница, БиХ.

Сите информации и материјали за Летната школа  можете да ги најдете на следнот линк: 

http://www.reic.org.ba/index.php/2018/04/25/xiv-regional-summer-school-low-emission-development-planning/

Краен рок за аплицирање е 31.05.2018.

Големина на фонт
Контраст