Продолжен рокот за субвенциониран превоз

Почитувани студенти,
На ваше барање конкурсните рокови за субвенциониран превоз  се продолжуват до  28.02.2018 година.

Конкурс за субвенциониран превоз на студенти кои студираат на државните универзитети во Скопје и Штип