Да рециклираме и да се наградуваме

Елколект ДОО на жителите на општина Крива Паланка почнувајки од денеска 05 мај па до 28-ми јуни 2017 година, ќе им овозможи да учествуваат во акција за ослободување од своите отпадни електрични и електронски апарати и истовремено да станат потенцијални добитници на една од петте вредни награди (ЛЕД телевизор, фотоапарат, смарт телефон, ДВД или тостер) кои ги обезбедува Елколект како и други награди кои ќе ги обезбеди Општината и ЈП Комуналец – Крива Паланка.

„ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ” наградна игра на Елколект ДОО во општина Крива Паланка