Анкетно истражување во областа на туризмот

Регионалниот центар за соработка – Спектар од  Крива Паланка, во партнерство со  Здружението „Младински општински совет – Ќустендил” Бугарија, спроведуваат истражување на тема „Можности и предизвици  во обезбедувањето на квалитетни туристички услуги и производи  во прекуграничниот регион Бугарија-Македонија”.

Анкетно истражување во областа на туризмот

Големина на фонт
Контраст