Театарска претстава „Некрстени денови“ од Тихомир Стојановски

Во сабота на 03.09.2016 на плоштадот „Карпошово востание“ ќе биде изведена театарската претстава „Некрстени денови“ од Тихомир Стојановски. Претставата е со почеток во 19.30 часот, а во изведба на театарот „Скрб и утеха“.

nekrsteni_denovi