Mондрама „Јане Сандански 100 години после“ во изведба на Петар Темелковски

Во сабота на 6 август на плоштадот Карпошово востание граѓаните ќе имаат можност да ја проследат мондрамата „Јане Сандански 100 години после“ во изведба на актерот Петар Темелковски.

Претставата е со почеток во 20 часот.

100_godini_posle_Petar_Temelkovski