Успешен настап на нашите каратисти

Карате клубот Шампион од Крива Паланка изминатиот период имаше настап на силниот меѓународен меморијален турнир „Меморијал Светислав Иванов“ кој се одржува по пети пат во Ќустендил, Р.Бугарија. Клубот настапи со 13 натпреварувачи во кати и борби и освои две први, едно второ и три трети места.
Следниот настап нашите каратисти ќе го имаат на Државното учшилишно првенство кое ќе се одржи на 18 март во Прилеп.
Им посакуваме успех и добри борби на нашите каратисти на претстојните натпреври.

String could not be parsed as XML